تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 14473
بازدید هفته : 120224
بازدید ماه : 264241
بازدید کل : 644981
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
ثروتمندترین باشگاه جهان طی یک سال گذشته 20 درصد رشد سرمایه داشته.
منچستریونایتد برای هشتمین سال پیاپی به عنوان ثروتمندترین باشگاه جهان انتخاب شد. شیاطین سرخ در حال حاضر 2.24 میلیارد دلار سرمایه دارند.
حضور منچستر در فینال لیگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته و بدست آوردن نوزدهمین قهرمانی در لیگ برتر انگلیس موجب شد سرمایه آنها نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش داشته باشد.
همچنین باشگاه رئال مادرید هم با سرمایهای بالغ بر 1.88 میلیارد دلار در رده دوم رده بندی ثروتمندترین باشگاههای جهان قرار دارد. بارسلونا هم با 1.31 میلیارد دلار سوم است.
امتحان ریاضی یا تکالیف جبر بزرگترین مسائلی هستند که نوجوانان 15 ساله با آن روبرو هستند. ولی بعضی نوجوانان دغدغه های کاملاً متفاوت و بزرگتری دارند، از جمله هکر 15 ساله اتریشی که به جرم هک کردن 259 سایت دستگیر شده است. به گزارش برترین ها، اولین سایت در ژانویه 2012 و بقیه سایت ها در عرض سه ماه بعد از آن هک شده اند!
این نوجوان، که نام او فاش نشده است، به سایت های اتریش و سایر کشورها نفوذ کرده و پس از پی بردن به نقاط ضعف و اشکالات نرم افزاری این سایت ها به اهداف خود رسیده است. این پسر جوان به دسترسی غیرمجاز به یک سیستم کامپیوتری متهم شده و بازجویی از او ادامه دارد.
وی متهم است که علاوه بر افشای اطلاعات این سایت ها و درج نوشته های خود بر روی صفحات آنها، نام هکر ACK!3STX را برای خود انتخاب کرده و در سایت توییتر راجع به کارهای غیرقانونی خود صحبت می کرده است. این نوجوان دلیل اقدامات خود را "نیاز به تحسین دیگران" و "سرگرمی" عنوان کرده است.
نتايج تحقيقات صورت گرفته در اسكاتلند حاكي از تنوع خارقالعاده و باورنكردني دي ان اي در بين ساكنان اين كشور است.
دكتر «جيم ويلسون» از محققان دانشگاه ادينبورگ در پروژه بررسي ريشههاي ژنتيكي ساكنان اسكاتلند به نتايج باورنكردني دست يافت.
در اين پروژه كه طي چهار ماه و بر روي يك هزار نفر از ساكنان اسكاتلند صورت گرفت، چهار دودمان (ريشه ژنتيكي) جديد كشف شد كه بر اين اساس سابقه ژنتيكي برخي از افراد به «ناپلئون بناپارد» باز ميگردد.
محققان در اين پژوهش با استفاده از فناوريهاي نوين توانستند نشانگرهاي DNA افراد، سابقه نژادي و ارتباط آنها به دومان هاي مختلف را شناسايي كنند.
در اين تحقيق بيش از ۱۰۰ گروه مختلف از DNA مردان از سراسر اروپا و ۱۵۰ نوع مختلف DNA زنان از اروپا، آسيا و آفريقا در اسكاتلند كشف شد.
دكتر «ويلسون» معتقد است، موقعيت جغرافيايي اسكاتلند در دورترين نقطه شمال غرب اروپا احتمالا دليل اين تنوع عمده DNA است و بدليل عدم دسترسي به غرب و عبور از اقيانوس، در طول صدها سال اين كشور آخرين مقصد مهاجران محسوب ميشده است.
اين پژوهش همچنين نشان ميدهد، بيش از يك درصد از مردم اسكاتلند از فرزندان قبايل بربر و طوارق شمال آفريقا هستند كه پنج هزار و ۶۶ سال پيش ميزيسته اند.
ولیعهد بحرین در مراسم عزاداری در منطقه السنابس در غرب منامه شرکت کرده بود که با خشم مردم و اهالی شهدای انقلاب بحرین رو به رو شد.
مردان و زنان بحرینی با سردادن شعارهایی «سرنگون باد حمد» و «مردم خواهان سرنگونی رژیم هستند»، ولیعهد آل خلیفه را مجبور به ترک این محل کردند. ولیعهد بحرین که با واکنش تند مردم روبرو شده بود با تدابیر شدید امنیتی به سرعت سوار خودروی خود شد و این محل را ترک کرد.
هفته نامۀ آمریکایی "تایم" نام صد چهرۀ تاثیرگذار برای سال 2012 را اعلام کرد. در این لیست نام چهره های مشهوری از دنیای سیاست، هنر، ورزش و اقتصاد دیده می شود.
به گزارش يورونيوز،باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا، گودلاک جاناتان رییس جمهوری نیجریه، دیلما روسف رییس جمهوری برزیل و همچنین زی جین پینگ، معاون ریاست جمهوری چین از نام هایی هستند که از دنیای سیاست در این لیست دیده می شوند.
جرمی لین، بازیکن آمریکایی مشهور بسکتبال و لیونل مسی بازیکن آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونای اسپانیا نیز از دیگر نام های این لیست 100 نفره هستند.
نام آدل، ثروتمندترین خوانندۀ زیر سی سال دنیا که چند جایزۀ موسیقی از جمله جایزۀ گرمی سال گذشته را از آن خود کرد و همچنین کیت میدلتون، همسر شاهزاده ویلیام به همراه خواهر وی در این لیست دیده می شوند.
نام گروه هکرهای اینترنتی "انونیموس" یا ناشناس نیز در میان صد چهرۀ برتر دنیا قرار دارد.
اصغر فرهادی، نخستین کارگردان ایرانی که جایزۀ اسکار را به خاطر فیلم "جدایی نادر از سیمین" از آن خود کرد نیز در میان صد چهرۀ تاثیرگذار جهان دیده می شود.
پنجاه و چهار نام از میان این لیست از 37 کشور انتخاب شده است و مابقی به کشور آمریکا اختصاص دارد.
نام 38 زن نیز در میان این لیست صد نفره قرار دارد.
شارمن عبید چینوی، بانوی کارگردان پاکستانی که به خاطر فیلم مستندی در بارۀ زنانی که صورتشان با اسید سوزانده شده است جایزۀ اسکار را از آن خود کرد نیز در لیست تاثیرگذارترین چهره های دنیا دیده می شود.
در مقابل، نام نیکلا سارکوزی، رییس جمهوری فرانسه که سال گذشته در این لیست قرار داشت در لیست سال 2012 حذف شده است.
نام ژان کلود تریشه، رییس سابق بانک مرکزی اروپا نیز در میان صد چهرۀ تاثیرگذار سال 2012 دیده نمی شود.
پليس انگلستان از سرقت ۱۸ اثر تاريخي و کمياب متعلق به چين باستان از موزه «فيتز ويليام» دانشگاه کمبريج خبر داد.
به گزارش آسوشيتدپرس، پليس ايالت «کمبريج شاير» انگلستان در روز چهارشنبه با اعلام مشخصات آثار به سرقت رفته، گفت: در ميان اين آثار يک فنجان يشمي (از آثار ثابت موزه) متعلق به قرن چهاردهم ميلادي وجود داشت که از ارزش مادي و فرهنگي بسيار بالايي برخوردار بوده است.
پليس ايالت «کمبريج شاير» انگلستان با اشاره به اين که سرقت به صورت گروهي و بر اثر حمله سارقان به موزه انجام شده بود، از ساکنان بومي منطقه خواست تا در صورت مشاهده افراد مشکوک مراتب را به مقامات پليس گزارش دهند.
اگرچه موزه کمبريج آثار سرقت شده را ارزشمند توصيف کرد، اما خبري از ميزان دقيق قيمت آنها نداده است.
خبر سرقت از موزه دانشگاه کمبريج در حالي مطرح شده است که پليس انگلستان از کشف آثار چيني به سرقت رفته از موزه «دورهام» با ارزش دو ميليون پوند خبر داده بود.
به رغم انتشار گزارش صریح و روشن سازمان عفو بین الملل مبنی بر ادامه شكنجه و نقض فاحش حقوق بشر در بحرین از سوی حكومت این كشور، دولت آلمان در اظهار نظری عجیب و ناباورانه،با نادیده گرفتن این گزارش، منكر نقض حقوق بشر و شكنجه در این كشور شد.
'مارتین شفر' معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان روز چهارشنبه در نشست خبری سخنگویان دولت با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درخصوص اطلاعات دولت در رابطه با شكنجه مخالفان رژیم آل خلیفه،كه در گزارش عفو بین الملل به آن اشاره شده، بطور كلی منكر چنین اقدامی در بحرین شد.
این جمله درحالی كمتر از یك روز بعد از انتشار گزارش عفو بین الملل از سوی مقام وزارت امور خارجه آلمان بیان شد كه ابتدا حاضر به پاسخگویی در این مورد نبود اما با تكرار سوال از سوی خبرنگاران مجبور به بیان این اظهارات شد.
سازمان عفو بین الملل روز گذشته در یك گزارش ۵۸ صفحه ای، بر این نكته تاكید كرد كه،'هیچكس نباید این توهم را داشته باشد كه بحران حقوق بشر در بحرین تمام شده است'.
این گزارش می افزاید: 'مقامات بحرینی سعی می كنند اینگونه وانمود كنند كه گویا مسیر اصلاحات در حال جریان است اما ما همچنان گزارش هایی درمورد شكنجه و استفاده بی مورد و بیش از حد از خشونت علیه متعرضیان هستیم'.
این نهاد حقوق بشری كه مقر آن در لندن است، در گزارش خود همچنین مقامات حقوق بشری را متهم می كند كه هنوز عدالتخواهی را درقبال قربانیان نقض حقوق بشر در بحرین اجرا نكرده اند.
دولت آلمان بطور مكرر از اینكه به صراحت سركوب اعتراضات در بحرین را محكوم كند، خودداری كرده و صرفا به اعلام نگرانی از وضعیت حاكم بر این كشور بسنده كرده است.
فعالان سیاسی و آزادیخواهان بحرینی مقیم آلمان همواره این سیاست دولت را مورد انتقاد قرار داده و خواستار موضع گیری شفاف مقامات دولت این كشور در این رابطه بوده اند.
آلمان جزو چندین دولت غربی بود كه سال گذشته نیز سركوب خونین و خشونت بار مخالفان رژیم حاكم بر بحرین از سوی نظامیان این كشور به كمك نیروهای نظامی عربستان سعودی را محكوم نكرد.
معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان در عین حال در نشست خبری روز چهارشنبه خود با اشاره به وضعیت وخیم 'عبدالهادی الخواجه' حقوقدان و فعال حقوق بشر بحرین كه از سال گذشته در زندان بسرمی برد، نسبت به این موضوع ابراز نگرانی كرده و بر ضرورت اتخاذ یك راه حل انسان دوستانه برای روشن شدن وضعیت وی تاكید كرد.
شفر از دولت بحرین خواست كه هر چه زودتر به سفیر دانمارك اجازه دسترسی كنسولی را به الخواجه كه تابعیت دانماركی دارد، بدهد.
پرونده اخلاقی محافظان اوباما، در اولین مرحله ۳ نفر از نیروهای سرویس اطلاعاتی این کشور را وادار به کنارهگیری کرد.
سه نفر از یازده متهم پرونده رسوایی اخلاقی محافظان باراک اوباما از سرویس اطلاعاتی این کشور خارج شدند.
به گزارش روزنامه گاردین، دو نفر از این افراد از مقامات ارشد بودهاند. به یکی از این دو نفر اجازه داده شد تا اعلام بازنشستگی کند، اما نفر دیگر به دلیل دست داشتن در این پرونده، از سرویس اطلاعاتی آمریکا اخراج شد. نفر سوم هم که مقام پایینتری داشته است، خود استعفا داده است.
تحقیقات همچنان در رابطه با ۸ محافظ دیکر اوباما ادامه دارد. به علاوه حداقال ۱۰ نیروی ارتش آمریکا نیز در همان هتل حضور داشتهاند، که ۵ نفر از آنها جزو نیروی ویژه ارتش این کشور بودهاند.
این رسوایی پس از آن افشا شد که یکی از زنانی که با نیروهای آمریکایی رابطه داشته است، به دلیل عدم دریافت پول توافق شده، آنچه را که در کارتاگنا رخ داده بود، منتشر کرد و این خبر از این طریق در رسانههای عمومی پخش شد. این امر نشاندهنده آن است که همانگونه که برخی مقامات آمریکایی نیز عنوان کردهاند، این یک اتفاق نیست و ممکن است پیش از این سوابق دیگری نیز در این رابطه در میان نیروهای آمریکایی بوده باشد.
یک روزنامه سوئیسی در گزارشی از بالا رفتن آمار خودکشی در بین شهروندان ایتالیایی به واسطه شدت گرفتن بحران اقتصادی خبر داد.
روزنامه "نویه زوریخه سایتونگ" در گزارشی نوشت: در ایتالیا لیست افرادی که با خودکشی به زندگی خود خاتمه می دهند افزایش پیدا کرده است و روز به روز هم تعداد آنها بیشتر می شود. این احتمال داده می شود که چنین اقدامات از سر ناامیدی به شرایط سخت اقتصادی و بحران و سیاستهای ریاضتی ربط داشته باشد.
چند هفته ای است که مطبوعات ایتالیایی تقریبا روزانه خبرهایی را از خودکشی شهروندان ایتالیایی منتشر می کنند. چند روز پیش خودسوزی دو مرد در این کشور عموم مردم را شوک زده کرد. در "بولونیا یک کارگر ایتالیایی ۵۸ ساله بعد از نوشتن چندین نامه خداحافظی خود را در اتومبیلش سوزاند. این مرد به دلیل عقب افتادن مالیاتش که حدود ۱۲۵ هزار فرانک است قرار بود پای میز محاکمه برود.
چند روز بعد از آن نیز یک کارگر مراکشی در "ورونای" ایتالیا در خیابان خود را سوزاند. همچنین یک بازنشسته ۷۸ ساله به دلیل گرفتاریهای مالی جان خود را گرفت. بر اساس گزارشهای منتشر شده یک زن پیر ایتالیایی نیز از بالکن منزلش خود را به علت کم شدن حقوق بازنشستگی به پائین انداخت و خودکشی کرد.
این روزنامه سوئیسی در ادامه این گزارش نوشت: آمار خودکشی در ایتالیا تحت فشار بحران روزافزون در این کشور که از سال ۲۰۰۸ آغاز شده به شدت افزایش پیدا کرده است. بر اساس آمار منتشر شده از طرف اتحادیه صنعتی CGIA در ایتالیا بین سالهای ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۰ شمار خودکشی ها یی که به دلیل مسائل مالی در این کشور اتفاق افتاده حدود ۲۴.۶ درصد افزایش داشته است.
بر این اساس تنها در سال ۲۰۱۱ حدود ۱۰۰۰ کارگر و کارفرما خود را در ایتالیا کشتند که ۲۴ درصد نسبت به سال ۲۰۰۸ افزایش داشته است. این اتحادیه از حکومت در رم درخواست کرده تا با تاسیس یک صندوق حمایت از ایتالیاییها که به دلیل بحران گرفتار شده اند از این روند افزایش خودکشی در کشور جلوگیری به عمل آورد.
رئیس حزب چپ میانه رو ایتالیای ارزشها نیز "ماریو مونتی" نخست وزیر کشورش و سیاستهای ریاضت اقتصادی سرسختانه ای که در پیش گرفته است را در به وجود آمدن چنین شرایطی در ایتالیا مسئول دانسته است. وی اظهار داشته است که همواره ایتالیاییهای بیشتری بی پول می شوند و گناه آن به گردن مونتی است. سخنان این سیاستمدار ایتالیایی انتقادات سختی را در محافل حکومتی علیه نخست وزیر ایتالیا به وجود آورده است.
توزيع قدرت در دنيا به سرعت در حال تغيير است. اين را ميشود مطمئن بود. چين و ديگر كشورهاي در حال توسعه پرشتاب پلههاي سلسلهمراتب جهاني را بالا ميروند.
در همين حال سه ستون دنياي غرب- ايالات متحده، اروپا و ژاپن- گرفتار ركود اقتصادي و خيل رايدهندگان ناراضياند. اما با وجود اجماع عمومي درباره چشمانداز در حال تغيير جهان، نظرات درباره اينكه كدام كشور بالاتر از بقيه خواهد ايستاد، بهشدت با همديگر متفاوتند. همچنان كه قرن بيست و يكم به پيش ميرود، چهكسي پيشتاز همه خواهد شد؟
بسياري از تحليلگران پيشبيني ميكنند قرن بيست و يكم از آن چين باشد؛ كشوري كه دههها رشد اقتصادي چشمگير آن را به وضعيتي رسانده كه ديگر روند پيشرفت و صعودش توقفناپذير بهنظر ميآيد. اغلب سياستمداران امريكايي، به پشتيباني نظرات تحليلگراني چون رابرت كاگان و رابرت ليبر، اين تغيير چشمانداز را ناديده ميگيرند يا رد ميكنند، و تاكيد دارند كه برتري ايالات متحده كماكان پايدار خواهد بود. آنها ميگويند اقتصاد امريكا دوباره جان ميگيرد و برتري نظامي امريكا نيز دستنيافتني است. كانديداهاي گمنامتر ابرقدرتي جهان در قرن بيست و يكم هم هند و برزيل هستند.
تا حدود سال 2025، هند به ركورد پرجمعيتترين كشور دنيا دست خواهد يافت و برزيل نيز به لطف منابع طبيعي گسترده و محيطزيست بارورش با موفقيت به پيش ميتازد. هر دوي اين كشورها دولتهايي دموكراتيك دارند كه به آنها مشروعيت ميبخشد. حكمراني خوب از ضروريات رسيدن به مقام پيشتازي جهان است. عدم اجماع بر سر اينكه كدام كشور سردمدار دنيا در سالهاي پيشرو خواهد شد، دقيقا همان وضعيتي است كه بايد باشد، چون در قرن بيست و يكم هيچ كشوري قدرت برتر جهاني نخواهد بود.
ايالات متحده خوب و خوش به پيش خواهد رفت اما دوران طلايهداري غرب رو به پايان است. هيچكدام از كشورهاي در حال توسعه جهان هم تركيب همزمان قدرت مادي و ايدئولوژيكي را ندارند كه لازمه كسب برتري جهاني است. و اگرچه كشورهاي روبهرشد گروه تازهيي تشكيل دادهاند - بريكس (برزيل، روسيه، هند، چين، آفريقاي جنوبي) - تا سياستهايشان را با همديگر هماهنگ كنند و قدرتشان را روي هم بگذارند، اما آنها هم ديدگاه مشتركي درباره آينده ندارند. ميدانند دلشان چه را نميخواهد: اينكه تسلط و برتري غرب بر دنيا ادامه يابد. اما احتمالش خيلي كم است كه به نظر مشترك و همسويي درباره اينكه دلشان چه را ميخواهد، برسند. اين قرن متعلق به ايالات متحده، چين، هند، برزيل، يا هيچكس ديگري نخواهد بود؛ دنياي هيچكس نخواهد بود.
ايالات متحده به دليل قابليت انعطاف سياستهاي اقتصادي، جمعيت رو به افزايش، و برتري اسمياش طي دهههاي پيشرو در زمره كشورهاي برتر خواهد بود. با اين حال اين برتري مشابه هماني نخواهد بود كه ايالات متحده و همپيمانان غربياش از جنگ دوم جهاني به اينسو داشتهاند. در نيمه دوم قرن بيستم، كشورهاي همپيمان غربي بيشتر از دوسوم توليد جهاني را داشتهاند. حالا حدود نصف توليد جهاني را دارند و طولي نميكشد كه همين مقدار هم بسيار كمتر خواهد شد.
سال 2010 چهار كشور از پنج كشور برتر اقتصاد دنيا متعلق به غرب توسعهيافته بودند؛ ايالات متحده، ژاپن، آلمان، و فرانسه. فقط يك كشور در حال توسعه، چين در رتبه دوم، توانست در اين باشگاه انحصاري جايي بيابد. بنا به پيشبيني موسسه گلدمن ساك، ايالات متحده تنها قدرت جهانياي خواهد بود كه در سال 2050 كماكان در اين باشگاه حضور خواهد داشت. چين در رتبه اول خواهد بود و از پي آن، با فاصلهيي زياد، ايالات متحده، هند، برزيل و روسيه.
چنين تغييري زودتر از اينها هم ممكن است محقق شود اما ديرتر نه. انتظار ميرود در نيمه دوم دهه آينده داراييهاي چين از ايالات متحده هم بيشتر بشود. بانك جهاني پيشبيني ميكند كه تا سال 2025 دلار، يورو و يوآن چين در نظام مالي «چندارزي» دنيا ارزشي يكسان خواهند يافت. پيشبيني گلدمن ساك اين است كه تا سال 2032 مجموع توليد ناخالص ملي چهار كشور از جمع كشورهاي در حال توسعه - برزيل، چين، هند و روسيه - برابر با ميزان توليد كشورهاي صنعتي پيشتاز امروز خواهد بود. ايالات متحده بيشك راهش را براي برونرفت از ركود كنوني پيدا خواهد كرد اما اين بازگشت دوباره به سلسلهمراتب كشورهاي قدرتمند، همراه با تغييرات مهمي در اين سلسلهمراتب خواهد بود.
اگر چين بتواند در قله اقتصاد جهاني قرار گيرد، پس چرا نبايد انتظار اين را داشت كه اين قرن متعلق به چين باشد؟ جذابيت مدل سرمايهداري دولتي چين - كارآمدي و عملكردش - را فقدان مشروعيت دموكراتيك اين كشور جبران ميكند. موفقيت چين همچنين وابسته است به داشتههايي كه بسياري از كشورهاي ديگر فاقد آن هستند؛ باور به مالكيت جمعي و ريشههاي عميقي كه فرهنگ كنفسيوسي در ذهن مردم اين كشور دوانده، هيات حاكمهيي كه از جمع نخبگان تشكيل شده و بوروكراسي كشور، نيروي كار گسترده، و بنيانهاي صنعتي و سيستم حمل و نقل نظاممند. جداي اينها، اگرچه چين قطعا در پي گسترش سلطه و نفوذش در شرق آسياست اما نژادپرستي چينيها عاملي است كه ممكن است باعث شود برتري اين كشور صرفا در محدوده منطقه باقي بماند و به سطح جهاني بسط نيابد.
هند هم، بسان چين، صاحب نيروي كار گستردهيي است. دموكراسي حاكم بر اين كشور هم در چشم جهانيان جذابيتي دارد كه چين فاقدش است. اما نهادهاي دموكراتيك هند پيامدهايي ناخواسته نيز بهبار آوردهاند. بوروكراسي پيچيده و نفسبر، طبقهبنديهاي اجتماعي، نابرابريهاي بسيار، و تنوع قومي و زباني شديد اين كشور، دولت هند را ضعيف و ناكارآمد ميكند. دهلي نو مطلقا كارايي هدفمند پكن را ندارد. در واقع در هند بخش خصوصي با وجود - و نه بهدليل - نهادهاي دموكراتيك رشد كرده است. فقدان دولت كارآمد تضميني است بر اينكه صعود هند از پلههاي كاميابي آرام و سرشار از فراز و نشيب خواهد بود.
هند همچنين در جغرافياي سياسي خطرخيزي واقع شده كه بر پيشرفتش تاثير خواهد گذاشت. رقابت و نزاعهاي منطقهيي با چين، خصومت آشكار با پاكستان، و نزديكي به ايران و افغانستان قدرت سياستورزي هند را محدود خواهد كرد و مانع اثرگذاري چندان زياد هند بر سرزمينهايي فراتر از كشورهاي اطرافش خواهد شد.
برزيل امكان بسياري براي ظهور به منزله يكي از قدرتهاي جهاني دارد. بهلطف وفور منابع ارضي، كاري و طبيعي، دموكراسي باثباتي بر كشور حاكم است. دستكم اكنون برازيليا در مسير رو به رشدي افتاده كه آميزهيي از آزادي اقتصادي و برنامههاي بازتوزيع ثروت براي كاهش نابرابريها را در خود دارد. برزيل در منطقه هم هيچ رقيبي ندارد و در قارهيي جا خوش كرده كه معمولا جنگي بين كشورهاي مختلف به خودش نميبيند.
اما مسير برزيل به رتبههاي بالا در اقتصاد جهاني نميرسد؛ انتظار ميرود حجم مبادلات اقتصادي برزيل در سال 2050 پنج برابر كمتر از چين باشد. برزيل همچنين در امريكاي جنوبي آرام و بيحادثهيي واقع شده كه ارتباطش از هر دو سو با دنيا قطع است. انزوا اين امكان را به برازيليا ميدهد كه برخلاف چين، هند، روسيه و اندونزي، دور از غوغاي مناطق اوراسيا و غرب اقيانوس آرام بماند. اما فاصلهاش با باقي مناطق دنيا اثرگذارياش بر اين مناطق را هم محدود ميكند، مناطقي كه اكنون قلب تحولات جغرافيايي و سياسي دنيا هستند. تقدير برزيل بر برتري منطقهيي رقم خورده نه جاهطلبي جهاني.
هر كدام از اين قدرتهاي نوظهور مسير منحصربهفرد خودش را بهسوي توسعه ميپيمايد و منافع خودش را پي ميگيرد؛ دستكم در شرايط فعلي كه بريكس چيزي بيشتر از جايي براي مذاكره پيرامون مبادلات اقتصادي نيست. اجلاسها و نشستهاي اين گروه معمولا شعار دستيابي به نوعي نظم جهاني ميدهند كه برابري بيشتر قاعدهاش است. اما هنوز مانده تا اعضاي بريكس - جداجدا يا جمعي- مشخص كنند اين نظم تازه به چه ترتيبي بايد باشد و چه سروشكلي داشته باشد. اگر - و زماني كه - هر كدام از اين كشورها تصورات خودشان از نظم تازه جهان را تعريف كنند، احتمالا مواجه با الگوهايي نامتجانس و ناسازگار با همديگر خواهيم بود كه مانع اجماعشان براي تكيه كردن به همديگر و هماهنگي سياستها بهقصد دستيابي به توسعه خواهند شد.
دستكم طي اين دهه و دهه بعد، ايالات متحده دست بالا را در بازتوزيع قدرت جهاني خواهد داشت. اما با وجود مبارزه واشنگتن براي مقابله با تغييرات گريزناپذير جهاني و تلاش براي حفظ و بسط برتري ايالات متحده، عاقلانهتر خواهد بود اگر امريكا، جهان بيسرور آينده را بهسوي اشكالي تازه از حكومتداري و همكاري جمعي سوق دهد. باز كردن فضا و مواجهه مسالمتآميز و همراه با طرح و برنامه با جهان آينده ترجيح بيشتري دارد تا رقابت پرهرجومرجي كه كانونهاي مختلف قدرت و تصورات مختلف از سامان آينده جهان در نبرد براي كسب برتري حاصل خواهند داد.
پرندگان قادر به فهمیدن نشانه های مغناطیسی جغرافیایی زمین هستند و آنطور که در تحقیقی اخیرا بیان شده است می توانند نشانه های بصری و بویایی را برای خود به وجود آورند.
پیش از این دانشمندان فکر می کردند که پرندگان با استفاده از رشته های عصبی که در منقارشان قرار دارد می توانند میدانهای مغناطیسی زمین را از یکدیگر تمییز دهند اما تحقیقات اخیر نشان داده است که برخلاف باور گذشته در منقار پرندگان سلولهای مگنتیت(اکسید آهن) که نسبت به مغناطیس حساس باشند وجود ندارد.
هرو کدیو، یکی از محققان شرکت کننده در این پژوهش می گوید: "مشاهدات نشان می دهد که پرندگان دارای یک سیستم راهیابی مانند جی.پی.اس. در سر خود هستند. این سیستم دارای قابلیت ثبت اطلاعات میدان مغناطیسی در خود است و همچنین می تواند نشانه های بینایی و بویایی را در خود حفظ کند."
دیوید کیز در مؤسسهء آسیب شناسی مولکولی در استرالیا در تحقیقی به همراه همکارش نشان داد که سلولهای غنی از آهن موجود در منقار پرندگان به جای اینکه سلولهای عصبی (نورونها) باشند در واقع سلولهای سفید خونی(ماکروفاژها) هستند. برای رسیدن به نتیجهء قطعی تر محققان به اسکن و ام.آر.آی منقار پرنده پرداختند و تعدد و تنوع سلولهای موجود در منقار برای آنها نقش تعیین حدود مغناطیسی منقار را زیر سؤال برد. همچنین آنان اذعان داشتند که حتی برای دریافت اطلاعات حسی می بایست در منقار سلولهای عصبی وجود می داشت.
محققان هیچ مدرک مشخصی برای وجود دریافت کننده های مغناطیسی در منقار پرنده ندارند. کادیو می گوید: "منقار پرنده ارگانی برای دریافت مغناطیس نیست." بنابراین راز چگونگی درک مغناطیسی پرنده در پرده ای از ابهام و نظریه پردازی های متعدد قرار دارد." محققان می گویند: " شاید این سلولهای عجیب موجود در منقار همچون سلولهای پوشانندهء دیوار بینی در بویایی پرنده نقش داشته باشند.
وارن بافت، رییس شرکت برکشایر هاتاوای به علت ابتلا به سرطان پروستات قرار است به مدت دو ماه تحت شیمی درمانی قرار گیرد.
به گزارش يورونيوز، بافت سومین فرد ثروتمند جهان است و 270 هزار نفر در بیش از 70 موسسۀ متعلق به وی در سراسر دنیا مشغول به کار هستند.
پزشکان می گویند شرایط جسمی وی که هشتاد و یک سال دارد، نگران کننده نیست اما به علت آغاز درمان وی که قرار است از اواسط ماه ژوییه آغاز شود او را برای مدت طولانی زمینگیر كرده و امکان حرکت و سفر را از وی مي گیرد.
نام وارن بافت طی ماههای اخیر به دلیل حمایت وی از سیاستهای مالیاتی باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا به کرات در مطبوعات تکرار می شود.
وي از طرح رییس جمهوری آمریکا برای دریافت سی درصد از درآمد بالای یک میلیون دلار از ثروتمندان حمایت کرده است.