نرم افزار های موبایل

بازی های موبایل

دانلود بر اساس مدل گوشی

android نوکیا

ريگســـــــار

تبلیغات
تبلیغات
کمی توضیح



ريگســـــــــار تماس با ما zrigsar@yahoo.com
Admin


لینک دوستان
نویسندگان
آرشیو ماهانه
تبلیغات
تبلیغات
آمار سایت

    آمار بازدید
    کل بازدید :
    افراد آنلاین :



    نام :
    وب :
    پیام :
    2+2=:
    (Refresh)

    <-PollName->

    <-PollItems->

    آمار وب سایت:  

    بازدید امروز : 9173
    بازدید دیروز : 14473
    بازدید هفته : 120226
    بازدید ماه : 264243
    بازدید کل : 644983
    تعداد مطالب : 3740
    تعداد نظرات : 98
    تعداد آنلاین : 1

تبلیغات

تبلیغات

طالب،ای برادر چه سودی از این اقدامات میبری؟!



برخیها سر من قهر می شوند، وقتی می گویم طالب برادر ماست. ولی من این خطاب برادر را ترک نمی کنم. هرچند اعتراض هم شود... پس طالب، برادر! از این اقدامی که به نام تو شد، چه فایده ای به اسلام و مسلمین رساندی؟

حامد کرزی، رییس جمهور افغانستان روز سه شنبه از فعالیت نیروهای امنیتی کشورش برای دفع حملات اخیر طالبان در کابل و سه ولایت دیگر قدردانی کرد اما در عین حال افزود که با وجود انتقادها، «طالبان را برادر» می خواند.

حامد کرزی که در سمیناری به مناسبت یکصد و پنجاه و هفتمین سالروز تولد محمود طرزی سخن می گفت: تاکید کرد که افغانستان به سمت پیشرفت در حرکت است. محمود طرزی در سال 1911 نخستین روزنامه افغانستان (سراج الاخبار) را تاسیس کرد.

رئیس جمهور در این سخنرانی از جانفشانی نیروهای امنیتی کشورش برای دفع حملات اخیر طالبان قدردانی کرد و گفت: جوانان افغانستان نشان دادند که از خاک خود دفاع می کنند. او با اشاره به معاش ناچیزی که یک مامور پولیس افغانستان می گیرد، گفت:«جوانی که با 12 هزار افغانی معاش جان خود را فدا می کند، او در واقع انتحار می کند و از خاک خود دفاع می کند.

این در حالی است که حملات اخیر طالبان بر کابل و سه ولایت دیگر، بر انتقادها از حکومت وی افزوده است.

برخی از نمایندگان پارلمان افغانستان گفته اند که در مصالحه با طالبان باید تجدید نظر شود. همچنین برخی منتقدین حامد کرزی می گویند که او با وجود حملات سازمان یافته طالبان، حتی از محکوم کردن علنی این گروه خودداری می کند.

حامد کرزی، رئیس جمهور در این سخنرانی اش به این انتقادها نیز واکنش نشان داد و گفت: برخی ها در دولت افغانستان و در مطبوعات سر من قهر می شوند، وقتی می گویم طالب برادر ماست. ولی من این خطاب برادر را ترک نمی کنم. هرچند اعتراض هم شود... پس طالب، برادر! از این اقدامی که به نام تو شد، اگر تو کردی یا نکردی، چه فایده ای به اسلام و مسلمین رساندی؟

گروه طالبان مسئولیت حملات سازمان یافته و همزمان روز یک شنبه بر اهدافی در کابل و سه ولایت دیگر افغانستان را به عهده گرفته است. این گروه گفته است که این حملات، شروع «تهاجم بهاری» آنها می باشد.

حامد کرزی از طالبان انتقاد کرد که برای افغانستان و آزادی این کشور کار نکرده اند، بلکه برای پیدا کردن بهانه برای خارجی ها فعالیت کرده اند تا آنها در این کشور بمانند.

رئیس جمهور گفت که گفتگوی حکومتش با ایالات متحده امریکا در مورد قرارداد مشارکت استراتژیک ادامه دارد و او می خواهد تا دو سال دیگر نیروهای خارجی از افغانستان خارج شوند تا از مصارفی که آنها متقبل می شوند، کاسته شود.

وی همچنین اظهار داشت: اگر کشورهای خارجی بخش کوچکی از بودجه ای را که در افغانستان مصرف می کنند، در اختیار دولت افغانستان قرار دهند، مشکل افغانستان حل می شود.

او افزود: اکنون آمریکا در افغانستان نمی دانم سالانه یکصد میلیارد یا یک و نیم صد میلیارد دالر مصرف می کند. ما می خواهیم که امریکا این قدر مصرف نکند، از این پول به افغانستان فقط چهار، پنج میلیارد دالر سالانه بدهد، کار ما خوب پیش می رود.

حامد کرزی، رئیس جمهور افزود که گفتگوهای افغانستان و ایالات متحده امریکا در مورد جزییات سند استراتژیک و ذکر مشخص ارقام است. به عنوان نمونه، او در مورد تعهد مالی ایالات متحده امریکا با افغانستان گفت: در این شکی نیست که امریکایی ها پول می دهند اما می گویند که در قرارداد مبلغش را نمی نویسند. ما می گوییم: پول کم بدهید اما در قرارداد مبلغ را ذکر کنید.

به گفته آقای کرزی، مقام های آمریکایی می گویند: در سند استراتژیک می نویسند که کمک زیادی به افغانستان می کنند اما نمی خواهند مبلغ مشخصی را ذکر کنند. از ایالات متحده امریکا می خواهیم که کمک سالانه حداقل دو میلیارد دالری به افغانستان را در سند همکاری های استراتژیک مشخص کند.

 

 

گوگل ارث، پسر گمشده را به مادرش رساند!

 

 

پایگاه خبری سینت به تازگی خبری منتشر کرده است که به سناریوی فیلم های هندی شباهت بسیاری دارد و عجیب نیست که در هند هم اتفاق افتاده است. پسری که سال ها قبل از خانواده اش جدا شده بود به کمک گوگل ارث موفق شد، مادرش را پیدا کند.

سارو بریرلی، مردی هندی است که در سال 1986 هنگامی که پنج سال بیشتر نداشت با همراهی برادرش در قطار مشغول سفر بود که به خواب رفت و وقتی بعد از 14 ساعت بیدار شد خود را در حومه شهر کلکته یافت. او نام شهر زادگاهش و نشانی آن را نمی دانست و پس از آن زندگی در یتیم خانه را آغاز کرد تا زمانی که زوجی استرالیایی او را به فرزندی پذیرفتند.

چندی قبل ساروی 31 ساله تصمیم گرفت که خانواده گم شده اش را پیدا کند، به همین دلیل به سراغ گوگل ارث رفت. او با پیداکردن سرعت متوسط قطارهای هندی و ساعاتی که در قطار گذرانده بوده حساب کرد که منطقه محل سکونتش چقدر با کلکته فاصله داشته است. سارو سپس شروع به جست و جوی تصاویر آشنای کودکی اش در شعاعی که پیدا کرده بود کرد و آنها را با تصاویری که در گوگل ارث وجود داشت، مقایسه کرد.

آبشاری که در شهر خاندوای هند در جریان بود کلید یافتن شهر محل زندگی اش شد و سارو به آن شهر سفر کرد البته خانه کودکی که او به خاطر داشت خالی از سکنه بود ولی او توانست به کمک ساکنین منطقه مادرش را پیدا کند. همان طور که از بقیه داستان برمی آید، مادر و پسر بعد از دو دهه و نیم یکدیگر را یافتند و این اتفاق را مدیون گوگل ارث هستند.

 

 

كشف جوان‌ترين كهكشان جهان

 

 

ستاره شناسان اروپايي و آمريكايي مدعي يك معيار جديد براي كشف اولين كهكشان‌هاي جهان شده‌اند.

تيمي از محققان آمريكايي و اروپايي با بهره‌گيري از يك لنز زوم كيهاني كه در آن گرانش يك جرم بزرگ به بزرگنمايي نور اجسام در پيش‌زمينه دور مي‌پردازند، موفق به شناسايي يك كهكشاني بسيار دورافتاده موسوم به MACS1149-JD1 شده‌اند كه نور آن 490 ميليون سال پس از انفجار بزرگ تابيده شده است.

اين زماني است كه جهان تنها 3.6 درصد از عمر كنوني خود را دارا بوده است.

ستاره‌شناسان پيش از اين موفق به شناسايي شواهدي از چند كهكشان دورافتاده و جوان شده بودند، اما اين جسم جديد بدليل اطمينان موجود در سنجشهاي «تبديل به سرخ» كه یک جانشین برای فاصله بوده، بسيار جالب توجه است.

بر اساس تصاويري كه در رنگها يا باندهاي طول موج مختلف با استفاده از تلسكوپهاي هابل و اسپيتزر ثبت شده، اين سنجش يكي از دقيق‌ترين برآوردهاي انجام شده تاكنون براي يك كهكشان كانديد از جهان اوليه است.

از آنجايي كه بدليل تاثير عدسی گرانشی خوشه كهكشاني MACS1149 ميان اين كهكشان دورافتاده و زمين، MACS1149-JD1 از درخشش 15 برابر برخوردار بوده ، از اين رو تلسكوپ جيمز وب براحتي خواهد توانست به مطالعه جزئيات دقيق آن بپردازد.

افزايش درخشندگي اين كهكشان همچنين به دانشمندان اجازه داده تا به برآورد چند ويژگي كليدي تيم كهكشان بظاهر جوان بپردازند. محاسبات اين تيم نشان داده كه سن اين جسم كمتر از 200 ميليون سال بوده و جرم ستاره‌هاي تشكيل دهنده آن تنها يك درصد كهكشان راه شيري را تشكيل مي‌دهد.

به دليل طبيعت انبساط كيهاني، نور منتشر شده از كهكشانهاي دور به طول موجهاي طولاني تر يا قرمزتر از نور اجسام نزديكتر تبديل مي‌شوند.

طبق برآورد اين دانشمندان، MACS1149 از تبديل به سرخ 9.6 برخوردار بوده كه آنرا در رديف كهكشانهاي ديگر كانديد به عنوان دورافتاده‌ترين كهكشان قرار مي‌دهد.

 

 

سايت‌هاي رسمی سیا و MI6 هك شدند

 

 

پايگاه خبري آي تي پروپورتال؛ اين سازمانهاي سايت هاي خود با پيشوند WWW را هك شده اعلام كرده و از كاربران خواسته اند از http:// استفاده كنند.

هكرها كه روز گذشته نيز به مدت يك ساعت و نيم سايت سيا را دچار اخلال كرده بود، خود را "عدالت خواهان ايالات متحده" ناميده اند.

اين حملات به سايت رسمي ناسا نيز انجام شده بود و پيامي بر روي آن عنوان مي كند كه همگان از اطلاعات محرمانه دولتي رايگان استفاده كنيد.

هكرها تهديد كرده اند كه در روزهاي آينده ساير وب سايت هاي دولتي آمريكا و انگليس هك شده و اطلاعات آنها در اختيار همه قرار مي گيرد.

گفتني است؛ روز گذشته حملاتي نيز به يكي ديگر از سازمانهاي اطلاعاتي جاسوسي انگليس (GCHQ) انجام شده كه موفقيت آميز نبوده و اخلالي موقتي ايجاد كرده است.

 

 

هر۸۰دقیقه یک سرباز آمریکایی خودکشی میکند

 

 

پایگاه خبری تحلیلی "پریزن پلنت" نوشت: هر ۸۰ دقیقه یک کهنه سرباز آمریکایی در این کشور خودکشی می‌کند و هرساله بیش از ۶۵۰۰ کهنه سرباز به دست خود، به زندگیشان خاتمه می‌دهند.

به نوشته این پایگاه تحلیلی، تعداد کهنه‌سربازانی که درسال در آمریکا خودکشی می‌کنند از مجموع تلفات آمریکا در عراق و افغانستان بیشتر است.

این گزارش در ادامه به نقل صحبت‌های مادر یکی از کهنه سربازان خودکشی کرده می‌پردازد. وی با اشاره به خودکشی فرزندش می‌گوید: پسرم در سن ۲۲ سالگی پس از حوادث ۱۱ سپتامبر به ارتش پیوست. پس از بازگشت وی از جنگ مانند جسدی تهی از روح شده بود و به مصرف مواد مخدر و الکل بسیار روی آورده بود. به گفته این مادر آمریکایی، پسرش از همان نوع سلاحی که در عراق داشت تهیه کرده بود و شب‌ها با سلاح خود می‌خوابید و در پاسخ به مادرش می‌گفت که من برای راحت خوابیدن به این سلاح نیاز دارم.

پریزن پلنت در پایان می‌افزاید: باید سرگذشت نظامیان آمریکایی از این دست که کم نیستند، ذکر و تکرار شود. یک میلیون کهنه سرباز آمریکایی طی ۵ سال آینده وارد جامعه آمریکا می‌شوند که بسیاری از آن‌ها با ترس‌های ناشی از عوارض جنگ دست به گریبان هستند و بسیاری دیگر نیز از تصمیم خود برای خودکشی می‌گویند

 

 

آغاز اعتصاب غذاي ۱۲۰۰ اسير فلسطيني

 

 

۱۲۰۰ اسير فلسطيني امروز به طور علني اعتصاب غذاي خود را اعلام كردند و مراسمي براي حمايت و همراهي با اين اسرا در شهر رام‌الله در كرانه باختري با حضور جمع كثيري از فلسطينيان برگزار شد.

به گزارش شبكه "فلسطين اليوم"،احمد بحر، معاون رئيس شوراي قانونگذاري فلسطين در سخناني در اين مراسم عنوان داشت: امروز آغاز انتفاضه سوم است تا زماني كه اسيرانمان از زندان‌هاي اسرائيل آزاد شوند.

وي از ملت فلسطين و ديگر ملت‌هاي اسلامي و عربي خواست تا زماني كه همه اسرا از زندانهاي رژيم صهيونيستي آزاد نشده‌اند از پا ننشينند.

وي خطاب به اسراي فلسطيني گفت: شما از خود دفاع نمي‌كنيد بلكه از شرافت ملت فلسطين حمايت مي‌كنيد و مطمئن باشيد كه در اين ميدان تنها نيستيد.

از سوي ديگر "حلمي الاعرج" مسئول مركز آزادي‌هاي عمومي فلسطين اعلام كرد كه زندانيان در بند زندان‌هاي رژيم صهيونيستي كه اعتصاب غذا كرده‌اند تا رسيدن به خواسته‌هايشان از پا نخواهند نشست و براي اين منظور امور خود را سازماندهي كردند.

وي اعلام كرد كه اين زندانيان كميته رهبري تشكيل داده‌اند كه از تمامي گروه‌هاي فلسطيني در اين كميته نمايندگاني حضور دارند و اسرا قسم خورده‌اند تا رسيدن به خواسته‌هايشان به اعتصاب غذاي خود ادامه دهند.

وي همچنين اعلام كرد كه كميته مذكور وظيفه دارد تا اعتصاب غذا را در زندان‌هاي رژيم صهيونيستي اداره كند تا اختلافي ميان گروه‌هاي فلسطيني اعتصاب كننده پيش نيايد.

 

 

هزينه ميليوني انگليس براي سركوب مردم بحرين

 

 

نويسنده و تحليلگر مسائل سياسي انگليس با انتقاد از دعوت ملكه اين كشور از شاه بحرين براي حضور در مراسم شصتمين سالگرد تاجگذاري گفت: انگليس حدود يك ميليون لیره استرلينگ را براي سركوب مردم بحرين اختصاص داده است.

" كريس بامبري " يكشنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم، با بيان اين كه تحركات مردم بحرين در راستاي انقلاب عليه رژيم حاكم صورت مي گيرد، افزود: سكوت سنگين غرب دربرابر اوضاع بحرين ، نشان دهنده همدستي آنان با مسئولان رژيم حمد بن عيسي آل خليفه پادشاه بحرين، عليه مردم اين كشور است.

بامبري گفت: آمريكا به فكر منافع خود و ادامه استقرار ناوگان پنجم خويش در بحرين است و انگليس نيز به منافع مالي خود در بحرين مي انديشد.

وي افزود: بحرين يك مركز مالي مهم براي انگليسي ها به شمار مي رود به طوري كه بسياري از انگليسي هايي كه ثروتمند مي شوند ، از طريق منافع مالي خود در بحرين به ثروت مي رسند.

نويسنده و تحليلگر مسائل سياسي انگليس، همچنين از منافع استراتژيك مشترك ميان آمريكا، انگليس و عربستان سعودي در بحرين سخن گفت.

بامبري با اشاره به سكوت مجامع بين المللي دربرابر اشغالگري و دخالت عربستان سعودي در بحرين تصريح كرد: تناقض در موضع اين كشورها در قبال بحرين و سوريه، به وضوح نشان دهنده همدستي مسئولان كشورهاي غربي با رژيم آل خليفه در سركوب مردم بحرين است.

وي از دعوت ملكه انگليس از مسئولان و حكام بحريني براي حضور درمراسم شصتمين سالگرد تاجگذاري در لندن درماه جاري، ابراز تعجب كرد و برگزاري مسابقات " فرمول يك" در بحرين را بدون توجه به كشتار مردم و نقض شديد حقوق بشر در اين كشور، مورد انتقاد قرار داد.

نويسنده و تحليلگر مسائل سياسي انگليس، اظهار داشت: مسئول آموزش نيروهاي امنيتي بحرين يك فرد انگليسي به نام "جان ييتس" است و در جريان بسياري از شكنجه، كشتار و تعرض به بحريني ها قرار دارد.

بامبري گفت: اين مسايل موجب خشم مردم بحرين نسبت به كشورهاي غربي از جمله آمريكا و انگليس و نيز خشم آنان از عملكرد عربستان سعودي شده است و آنان خواهان ادامه انقلاب تا پيروزي نهايي هستند.

نويسنده و تحليلگر مسائل سياسي انگليس، افزود: نبايد با سفر حكام آل خليفه به انگليس و ديدار ملكه انگليس يا پسر وي با آنان موافقيت شود، بلكه بايد درخصوص مسائلي كه در بحرين اتفاق مي افتد ، با مردم بحرين همدردي و از آنان حمايت شود.

بامبري گفت: هم اكنون "عبد الهادي الخواجه" فعال حقوقي بحريني براثر اعتصاب غذا، در شرايط جسمي بسيار وخيمي بسر مي برد و لازم است كه انگليس براي آزادي فوري او از زندان هاي آل خليفه تلاش كند.

وي خاطرنشان كرد: در حالي كه كشورهاي غربي از جمله آمريكا و انگليس از بحرين و عربستان به دليل نقض آشكار حقوق بشر انتقاد نمي كنند، اما سازمان هاي حقوق بشري غربي در اين خصوص سكوت خود را شكستند و اين نشان دهنده تعامل دوگانه و سياست يك بام و دو هواي اين كشورهاست.

بامبري با بيان اين كه رژيم آل خليفه از حمايت آمريكايي ها و انگليسي ها برخوردار است، گفت: آنان مسئول اصلي محروميت اغلب مردم بحرين از حق تعيين سرنوشت خويش هستند.

وي افزود: از زمان قيموميت انگليس بر بحرين، سياست " تفرقه بيانداز و حكومت كن " در بحرين حاكم بوده است و رژيم آل خليفه و حكام سعودي نيز تا كنون از ميراث قيموميت استعمار انگليس بهره برداري كرده اند.

 

 

فکاهی و کارتون روز

 

 

 
فکاهی
 
 صرافی
فضل الله  در صرافی کاکایش نشسته بود یک دهاتی از ان جا میگذشت دید دردوکان غیر ازپیسه چیزدیگری نیست پرسان کرد دراینجا شما چه میفروشید فضل باخودش گفت بیا این دهاتی را مسخره کنم  به همین سبب گفت : خر میفروشیم.
دهاتی گفت : غیر از خود دیگر هم نمونه دارید.

روشنی
معلم : وحید خودت بالای درس دیروز روشنی بینداز.
وحید: معلم صاحب گروپ دستی ندارم.

فرار
پدر: راتب چرا امروز از مکتب فرار کردی
راتب: پدرجان فرارنکردم بلکه قدم زده به خانه آمدم.
 
 
کارتون
 
http://www.infoafghan.com/images/1391/hamal/29/untitled-1.jpg

 

     

 

 

بی حجابی در دانشگاه؛ تقلید از غرب یا دموکراسی؟

 

 

ده سال از نظام دموکراسی در افغانستان می گذرد و در این مدت، تغییرات بزرگی در نگاه مردم نسبت به مسایل فرهنگی بوجود آمده است.
در جریان حاکمیت طالبان، مردم نمی توانستند به صورت آزادانه راه بروند و کار نمایند؛ اما در طول این ده سال در همه چیز تغییر بوجود آمده است؛ در خوراک، زندگی، طرز لباس پوشیدن و…
اما در این میان، بزرگترین تغییر در اندیشه های قشر دانشگاهی کشور به نظر می آید؛ دانشگاه امروز در مقایسه با دیروز از نقطه نظرهای مختلفی قابل بررسی است.
اما آنچه که بیش از پیش چشمگیر به نظر می آید، طرز لباس پوشی دانشجویان می باشد که به گفته آنان دانشجویان در چند سال اخیر مود و فیشن می کنند.

به گزارش جمهور ، احمد فهیم آرمان، یکی از دانشگاهیان به این باور است که طرز لباس پوشیدن توسط دانشجویان به شخصیت دانشگاهیان برمیگردد.
وی در ادامه می گوید که آنان لباسی را بپوشند که با محیط توافق کند و شخصیت دانشجویان را کوچک نسازد.
او در ادامه اشاره می کند:” تقریبا در حدود ۶۰ فی صد لباس معیاری را در نظر می گیرند و برخی بخاطر اینکه می خواهند خود را انگشت نشان بسازند، بعضی لباس های را می پوشند که مناسب محیط دانشگاهی نیست.”

مژده؛ دانشجوی رشته ژورنالیزم دانشگاه کابل می گوید که لباس که مخالف مذهب و دین اسلام و مخالف فرهنگ افغانی نباشد، لباس معیار برای دانشجویان است که متاسفانه توسط بعضی از دانشجویان مراعات نمی شود.
وی در ادامه می افزاید که متاسفانه بعضی از اساتید رشته شرعیات دانشگاه کابل بالای دانشجویان دانشکده و برخی از دانشکده های دیگر پوشش های افراطی را تحمیل می کنند.
او همچنین در ادامه تاکید می کند:” استادان پوهنزی(دانشکده) شرعیات محصل را مجبور به پوشیدن لباس های می کنند که محصل خود را راحت احساس نکند. شاید پوشیدن چادرهای کلان، آستین های کلان و… شاید مانع رسیدن به کتابخانه و مانع درس خواندن شود و در جریان نوشته کردن شاید برایش مزاحمت کند. با وجودیکه لباس دیگر دختران بسیار عادی است، به نظر آنها کاملا نو می آید.”
به گفته خانم ولیزاد، شماری از دانشجویان و بویژه قشر اناث در برخی از دانشکده های این دانشگاه در پوشیدن لباس تفریط می کنند و حجاب اسلامی را مراعات نمی کنند.
این دانشجو به این عقیده است که برخی از دانشجویان در خانه های شان از لباس کاملا عادی و معیار استفاده می کنند؛ اما زمانیکه وارد دانشگاه می شوند، لباس را تغییر داده و با لباس های غیر قابل تصوری وارد دانشگاه می شوند.
او تاکید می کند:” من خودم صد فیصد شاهد بوده ام تا ایستگاه یک چپن را بالای لباس های خود پوشیده و وقتی که در موتر داخل شده، چپن را کشیده و با یک پتلون و لباس کاملا تفریطی وارد شده و دوباره با همان چپن خود به خانه رفته است که فامیل ها هم حق دارد که قیدگیری کنند؛ بخاطریکه دخترهای هستند که از فامیل شان سو استفاده می کنند.”

تاج الدین سروش یکی دیگر از دانشجویان این دانشگاه به این عقیده است که اگر پوشیدن لباس با با مود و فیشن بخاطر پاکی باشد، مشکلی ندارد؛ چون دانشگاه محیط اکادمیک است و جوانان در آن ن آن داخل می شوند.
به گفته ای وی، برخی از دانشجویان با تقلید کورکورانه از غرب لباس های نامناسبی را می پوشند که در خور محیط دانشگاهی و شان یک دانشجو به حساب نمی آید.
این دانشجو در ادامه اضافه می کند:” مودل های که در غرب است؛ جامعه افغانی آن را نمی پذیرد و مردم بالایش تمسخر می کنند که به صورت انگشت شمار در دانشگاه، تعدادی از جوانان به صورت تقلیدی چنین لباس های را می پوشند.”
وی از شماری از استادان رشته الهیات انتقاد می کند و به این باور است که عده از آنان به سنتی بودن و سنتی نمایاندن دانشگاه اکثرا توجه دارند؛ در حالیکه در شرایط فعلی تغییرات زیادی در زندگی مردم بوجود آمده و نباید تا آن حد افراط صورت گیرد.
به باور سروش، استادان مذکور نظام لباس پوشی چهارده صد سال قبل را بالای دانشگاهیان تحمیل می کنند.
گفته های دانشگاهیان زمانی مطرح می شود که طرز لباس پوشیدن دانشجویان و بویژه دانشجویان دختر یکی از معضله های کلان میان دانشگاهیان بوده و تا هنوز کدام معیاری مشخصی از سوی مقامات مسئول در این زمینه در نظر گرفته نشده و برخی از استادان و دانشگاهیان نسبت به آن احساس خشم می کنند.

 

 

فداکاری پولیس و اردو قابل قدر بود

 

در این اواخر نیروهای اردو و پولیس ملی افغانستان با فدا کاری های دنباله دارشان نشان دادند که قادر به حراست از میهن و مردم خود به بهترین صورت آن هستند.
حامد کرزی ریس جمهور اسلامی افغانستان هم، توانمندی نیروهای امنیتی را امیدوار کننده خوانده تاکید کرد که نیروهای امنیتی داخلی توانایی دفاع از مردم افغانستان را دارند.

گزارشی که رسانه های تصویری از درگیری روز گذشته در کابل و ولایات دیگر تهیه کرده بودند، همه دیدیم که نیروهای امریکایی چطور در همان لحظات اول از محل حادثه فرار میکردند.
این نیروهای اردو و پولیس ملی افغانستان بودند که سینه ها را سپر کرده در مقابل حمله کننده ها ایستادند، حتی شاهد سربازی بودیم که تیر خورده بود اما سلاح را به زمین نینداخته مقاومت میکرد وهمین هم باعث شد که در رسانه و شبکه های اجتماعی غوغا برپا کند و برسر زبانها بیفتد.

نیروهای امنیتی افغانستان با نبود امکانات کافی، حتی نا چیز، بدون بیمه و معاش کم کوشش میکنند به امور امنیتی کشور رسیدگی کنند.
سران حکومت هم باید این را از خیلی قبل درک میکرد و امکانات کافی را در اختیارشان قرار میداد، تا این همه خارجی برای امنیت ما به سرزمین مان سرازیر نمیشدند.
چون زندگی مردم ما در صلح و آرامش در اثر سعی و تلایش همین نیروها است.
من نویسنده نیستم اما شجاعت و از خود گذری این دلیر مردان مرا به نوشتن این متن واداشت.

آقای کرزی و مسولین افغانستان هم در عوض این خدمات آنان باید برایشان امکانات و سهولت بیشتر قائل شود تا بتوانند بصورت بهتر و خوبتر خدمت کنند تا نیاز به کمک خارجی نداشته باشیم، که این نهایت آرزوی یک افغان خسته از جنگ و نا آرامی است.

نجیب الله کریمی

 

مسعود حسینی برنده جایزه پولیترز

 

 

مسعود حسینی ، عکاس افغانستانی ، نخستین جایزه ی پولیترز را دریافت کرد.

مسعود حسینی که برای خبرگزاری فرانسه در کابل کار میکند، نخستین افغانستانی است که جایزه ی پولیتزر را دریافت کرده است.

به گزارش طلوع ، عکسی را که اقای حسینی گرفته است از یک بمب گذاری انتحاری در جریان عزاداری عاشورا در مراد خوانی کابل است.

دختری که در این عکس دیده میشود، ترانه نام دارد و در میان کشته شدگان و زخمیان این رویداد در حال فریاد زدن است.

 

 

صفحه قبل 1 ... 255 256 257 258 259 ... 312 صفحه بعد

آخرین مطالب

ابربرچسبها

خبرنامه

با واردکردن آدرس ایمیل تان در کادر زیر آخرین کتابها را در ایمیل تان تحویل بگیرید :

لطفا اول ایمیلتان .wwwنگذارید .