تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 12417
بازدید هفته : 14367
بازدید ماه : 158384
بازدید کل : 539124
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
من معتاد شده ام، بلی از این بابت تشویش را به دل خود جا ندهید، نه معتاد مواد مخدر بلکه معتاد شنیدن خبر، گاهی به دستم شماره ای از رسانه چاپی را می بینم و آن را ورق میزنم تا اخبار را پیدا و از نظر بگذرانم زمانی ریموت رسانه تصویری و جستجوی شبکه خبری، که با این کار خود میخواهم از اوضاع و احوال ما حول خود و هنجار ها و نا هنجاری ها آگاهی داشته تا در زندگی و زنده ماندن در برابر نا هنجاری ها مقابله کرد و این خود یک ضرورت است.
از ورای رسانه های همگانی خبری به نشر رسید که شاه عبدالعزیز از جمله اعضای یکی از احزاب اسلامگرای افراطی پاکستان که عضویت مجلس نمایندگان آنکشور را نیز دارد، گفته است : افتخار می کنم که افراد ما در افغانستان بعد از عودت قطعات شوروی تا امروز علیه حکومت های افغانستان در کنار طالبان حضور فزیکی داشته و دارند که در زمان رژیم طالبان حدود چهارصد تن آن ها در خطوط شمالی (شمال کابل) علیه گروه های اتحاد شمال می جنگیدند و با عقب نشینی طالبان و استقرار حکومت جدید نیز به تعداد 300 تن از طالبان مدارس ما در مناطق چهار آسیاب و جنوب کابل در مبارزه علیه دولت موجود افغانستان قرار داشته برعلاوه تعدادی از اوشان در ولایات شرقی وجنوبی در جبهات همکاری مینمایند. شاه عبدالعزیز نماینده مردم که مورد حمایت دولت پاکستان نیز میباشد با اعترافات صریح دخالت، در امور داخلی افغانستان در پی ايجاد خشونت ها، نا آرامی ها، تخریبکاری ها، ویرانی ها، نا امنی ها به حریم کشور ما بوده و میباشد و این موضوع در شیوه کار دستگاه استخباراتی آی اس آی از سالیان متمادی رقم زده شده است با حضور افراد خود در کنار تروریستان و کشتن افغانها افتخار می نماید.
باری مولانا فضل الرحمن رهبر جمیعت العلمای پاکستان نیز اظهار نموده بود : جهاد در پاکستان نه بلکه در افغانستان فرض است و طالبان پاکستانی در افغانستان جهاد نمایند که همین طور در این اواخر حکیم الله محسود رهبر طالبان پاکستانی نیز گفته های مولانا فضل الرحمن را تکرار و تائید نموده است.
مطالب بالا میرساند که شاه عبدالعزیز و ملانا فضل الرحمن با گذشته های خود که ثابت نموده اند و از حنجره دستگاه استخباراتی آی اس آی و حکیم الله محسود که خود ساخته دست آی اس آی میباشد و به جای پای اخلاف خود پا میگذارند وبا این دیدگاه خویش به یک تجاوز آشکار که بر حریم وطن ما بوده مبادرت میورزند و با اعزام افراد انتحاری وانفجاری و تجهیز وتمویل شان کشور ما را در عمق بحران فرو برده است ، جامعه جهانی با هزینه های هنگفتی که متحمل شده وعلاوه از آن صد ها و هزارها تن از افراد نظامی خود را در طی بیش از ده سال غرض سرکوب تروريست ها ی تربیه شده مدارس دستگاه استخباراتی آن کشور مصروف گردانیده است که همین اکنون تعدادی از سیاه پوشان شان در ولایات شرقی افغانستان تحت نام گروه امر بالمعروف طالبان به اذیت و آزار باشندگان محل پرداخته و به بهانه های گوناگون مورد لت وکوب قرار داده وبه چور وچپاول مصروف اند در حالیکه قاضی حسین احمد رئیس سابق حزب جماعت اسلامی پاکستان چند روز پیش گفته بود : گروه طالبان باید از علمای دینی علم و خرد بیاموزند و طالبان نمی توانند خود را در افغانستان به عنوان یک الگوی اسلامی معرفی کنند.
بلی طالبان این اجیران بیگانه که به فتوای نو مسلمان پنجابی در مدارس آنطرف خط دیورند تربيه شده اند نه پاس مسجد و نه از نماز گزار وحتی در عبا وقباي امام از عمل خود دست بردار نبوده و اين چگونه مسلماني است كه طالبان و تروريستان دارند كه حتي مشرکین در زمان پیامبر بزرگوار اسلام به آن مبادرت نمی ورزیدند در حالیکه این مزدوران بد تر از مشرکین عمل مینمایند و اعترافات شاه عبدالعزیز، مولا نا فضل الرحمن ، حکیم الله محسود و سایرین ثابت می سازد که دستگاه استخباراتی آی اس آی و عمال شان به یک تجاوز آشکار علیه کشور ما اقدام نموده اند.
نویسنده : صادق احمدی
گردهمایی بین المللی "عرفان اسلامی ومولانا" با دعوت بیش از۱۷۰ تن از متفکرین، دانشمندان، نویسندگان، و عرفان شناسان بزرگ گیتی امروز در دیار خواجه عبدالله انصاری، پیر هرات، به فرجام رسید.
به گزارش هریوا نیوز، در این گردهمایی که با دعوت بیش ۱۷۰ تن از مولانا شناسان بزرگ گیتی در شهرهرات برگزار گردید؛ پیرامون دیدگاه های عارفان بزرگی چون مولانا ، خداوندگار بلخ گفتگو صورت گرفت.
این گردهمایی به سرپرستی پروفیسور سکینه محمدی و ولی شاه بهره رییس پیشین اطلاعات و فرهنگ هرات به پیش برده شد.
هفت محور اساسی این گردهمایی شامل حسادت از دیدگاه مولانا، زن از دیدگاه مولانا، تسامح از دیدگاه مولانا وعرفان جهانی از دیدگاه مولانا توسط مقاله هایی به خوانش گرفته شد.
سال ۲۰۰۷ میلادی در اروپا بنام سال مولانای بلخ نام گزاری شده بود که در این سال پرفروش ترین کتاب در اروپا کتاب مولانا خداوندگار بلخ بود.
هیاتی از علمای دینی کشور که اخیرا به هند و مالزیا سفر کرده بودند، در نشست خبری در کابل نتایج سفرشان را گزارش دادند.
انان هدف این سفر را ایجاد هماهنگی و انتقال تجارت میان علما دانسته و گفتند مسئولان دانشگاه های اسلامی در هند و مالزیا، وعده سپردند که برای دانشجویان افغانستان سهولت های اموزشی را فراهم میکنند.
در نتیجه ی درگیری سربازان پولیس ملی با طالبان در ولایت نیمروز 6 طالب کشته است.
مقام های پولیس در ولایت نیمروز میگویند: این درگیری شام دیروز در ساحه ی بازار قندهاریهای ولسوالی خاشرود روی داد که تاچند ساعت دوام داشت.
به گزارش نور، عبدالرازق قریشی، آمر امنیت فرماندهی امنیه نیمروز گفت: طالبان شام روز گذشته به کاروان موترهای پولیس ملی حمله کردند، که با حمله های متقابل نیروهای پولیس رو برو شدند.
وی افزود در این درگیری 6 تن طالب کشته شدند.
قریشی افزود، در جریان این درگیری 2موتر رنجر پولیس باماین کنار جاده برخورد کرد، اما تلفاتی در پی نداشت.
اما طالبان ادا کردند که، در این حمله 4 موتر پولیس تخریب و 3 تن از نیروهای پولیس کشته شده اند.
گزارش ها از پاکستان حاکیست که یک مرد، سه پسرش را با استفاده از کارد سربریده است.
این رویداد در ایالت خیبر پشتونخواه پاکستان در منطقه موسوم به "دیره اسماعیل خان" رخ داده است.
گزارش شده است که این مرد، سه پسرش را به بهانه تفریح به نزدیک دریایی موسوم به "رائیت بنک" برده و سپس آنان را سربریده است.
این مرد غلام حسین نام دارد و اجساد هر سه پسرش را پس از سربریدن به داخل آب دریا انداخته است.
مقام های امنیتی در محل می گویند که غلام حسین را بازداشت کرده اند و تلاش دارند تا اجساد سه تن از پسران او را نیز دریابند.
پولیس پاکستان اعلام کرده است که تحقیقات را از غلام حسین آغاز کرده است.
بر اساس اطلاعات پولیس، غلام حسین در تحقیقات ابتدائی اعتراف کرده که سه پسرش را پس از سربریدن به داخل دریایی "رائیت بنک" انداخته است.
غلام حسین به پولیس گفته است که پسرانش را به دلیل مشکلات خانوادگی سربریده است.
پولیس می گوید که تلاش ها خود را به کمک باشندگان محل، برای دریافت اجساد سه پسر کشته شده، شدت داده است.
تا کنون مشخص نیست که این سه پسر، در چه سن و سال بوده اند.
این رویداد در نوع خود، بی سابقه خوانده شده است!
سایت فیس بوک، شبکه اجتماعی اینستگرم را به قیمت یک میلیارد دلار خرید. اینستگرم، یک شبکه اجتماعی برای به اشتراک گذاشتن عکس است.
اینستگرم، تنها یک سال و نیم پیش آغاز به کار کرد.
اینستگرم یک شبکه اجتماعی برای به اشتراک گذاشتن عکس است. کاربران این شبکه می توانند عکس هایی که با دوربین تلفن های همراه خود گرفته اند را در برنامه مخصوص این شبکه اصلاح کنند و سپس آن را با دوستانشان به اشتراک بگذارند.
برای اصلاح عکس ها 17 فیلتر در این شبکه اجتماعی تعبیه شده است.
تا هفته گذشته این شبکه اجتماعی تنها برای کاربرانی بود که تلفن همراه آی فون داشتند. اما از هفته گذشته به این سو، کاربرانی که تلفن همراهشان با نرم افزار اندروید کار می کند هم می توانند از این شبکه اجتماعی استفاده کنند.
از زمانی که دارندگان تلفن های اندروید هم به جمع کاربران اینستگرم پیوسته اند، روزانه یک میلیون نفر به مشترکان آن افزوده می شوند. پیش از این 30 میلیون نفر عضو اینستگرم بودند. این افراد روزانه 5 میلیون قطعه عکس به این شبکه اجتماعی اضافه می کنند.
فیس بوک اعلام کرده این شبکه اجتماعی به کار خود ادامه می دهد و حتی کارمندانش از این پس استخدام فیس بوک هستند.
پاول کردوسکی، که وبلاگی درباره آی تی دارد، می گوید که اینستگرم تنها 13 کارمند دارد. به این ترتیب، می توان گفت که فیس بوک به طور متوسط 77 میلیون دلار برای هر کدام از کارمندان اینستگرم داده است.
مارک زوکربرگ، مدیر فیس بوک گفته که می خواهد این شبکه را همین طوری نگه دارد تا بتواند به شبکه های اجتماعی دیگر هم خدمات دهد. حتی نام آن را هم عوض نمی کند.
این طور که آقای زوکربرگ گفته، حتی کسانی که می خواهند در فیس بوک نباشند می توانند در اینستگرم همچنان حضور داشته باشند، بدون آنکه نیاز داشته باشند که وارد فیس بوک شوند.
مدیرعامل فیس بوک گفته که این نخستین بار است که شرکت آنها یک شرکتی را با چنین حجم انبوهی از کاربران می خرد.
اینستگرم پیش از این تنها برای تلفن های همراه آی فون بود
علیرضا رفیع زاده ملی پوش پاورلیفتینگ افغانستان ریکورد جهان را شکست.رفیع زاده در رقابتهای انتخاباتی تیم ملی پاورلیفتینگ افغانستان و در بخش اسکوات با بلند کردن ۴۱۰ کیلوگرام وزن ریکورد جهان را شکست.رکورد قبلی ۴۰۷ کیلوگرام از سوی شخصی از پولند بود.
رقابتهای انتخاباتی تیم ملی پاورلیفتینگ افغانستان با قهرمانی ولایت هرات پایان یافتند
ماريا بشير، رییس دادستانی هرات که در سال 2006 به عنوان اولين زن در سطح کشور به سمت سرپرست رياست دادستانی هرات تعيين شده، هدفش را نابودی فساد ادارى از دادستانی عنوان کرده است.
ماریا بشیر این مطلب را در جریان برنامه حساب دهی به مردم اظهار داشت.
رئیس دادستانی هرات با شکایت شدید از مردم گفت: شما زمینه را برای رشوت به کارمندان دولتی فراهم نموده و این مورد در قانون جزا آمده است که رشوت دهنده و رشوت گیرنده هر دو مجرم هستند.
وی که از مدت چند سال بدین سو به عنوان رییس دادستانی هرات ایفای وظیفه می کند، از مردم خواست که مامورین درخواست کننده رشوت را با اسناد معرفی کنند تا درس عبرت برای دیگران شود.
ماريا بشير، رییس دادستانی هرات خاطر نشان ساخت: هیچگاه خودش به تنهایی قادر به از بین بردن رشوت نیست و یگانه راه مسدود کردن اخذ رشوه، معرفی کردن این افراد از سوی مردم به مراجع عدلی و قضایی هر منطقه است.
خانم بشير که در سال 2006 به عنوان اولين زن در سطح کشور به سمت سرپرست رياست دادستانی هرات تعيين شده و هدفش را نابودی فساد ادارى از دادستانی عنوان کرده است.
فساد در ادارات دولتی افغانستان اکنون به یک اصل اساسی و پیش شرط مهم در اجرای کار برای مراجعین در ادارات دولتی و یا اجرای سایر کارهای غیرقانونی مقامات و مردم تبدیل شده است.
بر اساس نظرسنجی که توسط دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرايم سازمان ملل سال گذشته انجام گرفت، در يک سال گذشته مردم حدود دو و نيم ميليارد دالر رشوت داده اند که حدود ۲۳ درصد عايد داخلی کشور را تشکيل میدهد.
دقایقی پیش دو حمله کننده انتحاری که قصد ورود به مرکز فرماندهی پولیس ولسوالی گذره هرات را داشتند ، در قسمت ورودی درب این مرکز متوقف شده و یکی از این انتحاری ها خود را منفجر ساخت.
گفته می شود که در این انفجار بیش از 10 تن از مردم بی دفاع ما کشته و بیش از 20 تن دیگر زخمی گردیدند.
خبرنگار ا که در محل حضور دارد گزارش می دهد که فعلا درگیری میان پولیس و حمله کننده انتحاری دوم ادامه دارد و گفته شده است که حمله کننده انتحاری نیز واسکت انفجاری بر تن دارد و احتمال می رود که خود را منفجر سازد.